Modernit keittiöt

Tyylikkyyttä ja toimivuutta

Nykyaikaiset keittiöt ovat muuttuneet tyylikkäiksi ja tehokkaiksi tiloiksi, joissa yhdistyvät toiminnallisuus, tyyli ja teknologia. Puhtaalla muotoilulla, älykkäillä laitteilla ja innovatiivisilla säilytysratkaisuilla nämä keittiöt optimoivat tilan ja mukavuuden. Sileät pinnat ja suorat linjat luovat selkeän ja visuaalisesti houkuttelevan ympäristön. Neutraalit väripaletit, kuten valkoiset, harmaat, ja maanläheiset sävyt, hallitsevat modernin keittiön estetiikkaa ja luovat rauhallisuuden tunnetta.

Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Keittiösuunnittelijamme tukevat sinua ideasta valmiiseen keittiöön. Saat räätälöidyn kokonaisuuden toiveidesi mukaan – vaivattomasti ja kohtuulliseen hintaan. 

Tutustu moderneihin keittiökalusteisiimme ja ota yhteyttä!

Muut keittiötyylit

Viisi askelta uuteen keittiöön

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Keittiösuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri keittiö-, väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan keittiösuunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, keittiösuunnittelijasi lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme keittiösi valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uusi keittiösi toimitetaan 4–6 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki keittiöt tuodaan kohteeseen rungot koottuina. Voit asentaa keittiösi itse tai jättää työn ammattitaitoisille asentajillemme.