Kylpy­huoneet

Tutustu kylpyhuoneisiimme

Korkealaatuiset, tyylikkäät ja kestävät Zacus-kylpyhuonekalusteet valmistetaan vankalla kokemuksella Karijoen tehtaalla.

Kylpyhuonevalikoimistamme löydät edullisempia Basic-malleja, kultaisen keskitien Standard-malleja ja vaativampiin kohteisiin sopivia Premium-malleja. Kylpyhuonekalusteitamme on saatavilla useissa eri väreissä ja eri materiaaleilla.

Jokainen Zacus-kylpyhuone suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiimme ja ota yhteyttä!

Basic

Standard

Premium

Miten uudistan kylpyhuonekalusteet?

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Suunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan suunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, suunnittelija lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme kalusteiden valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uudet kalusteet toimitetaan n. 4 viikon kuluessa tilauksesta. Voimme hoitaa asennus puolestasi, tai voitte itse hoitaa asennuksen.

Mukauta kylpyhuoneesi

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kokonaisuus!
Kylpyhuonekalusteet on saatavilla eri väreissä ja eri materiaaleilla. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikean tyylin ja ratkaisun. Ota yhteyttä, niin ryhdytään tuumasta toimeen.