Kestävyys & vastuullisuus

Pyrimme jatkuvasti parempaan. Kehitämme prosessejamme ympäristövaikutusten ja materiaalihävikin minimoimiseksi. Valitsemme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja ja suosimme kotimaisia yhteistyökumppaneita, jonka ansiosta kuljetustemme päästöt ovat pienemmät.

Kotimaiset laatukeittiöt

Keittiömme valmistetaan kotimaisista materiaaleista ja paikallisesti tehtaallamme Karijoella. Tunnustukseksi tästä meille on myönnetty Suomen Avainlippu.

Olemme Zacuksella alusta alkaen panostaneet korkeaan laatuun. Siitä emme tingi. Tarjoamalla asiakkaillemme pitkäikäisiä ja laadukkaita tuotteita vähennämme tarpeetonta resurssien käyttöä tulevaisuudessa.

Lyhyet etäisyydet & paikalliset yhteistyökumppanit

Optimoimme liikkumista vähentääksemme ajettavia kilometrejä. Näin pienennämme kuljetuksen päästöjä ja pidämme rahtikustannukset matalina asiakkaillemme. Teemme yhteistyötä kokeneiden asentajien kanssa, minkä ansiosta lopputulos on kestävä ja pitkäikäinen.

Anna keittiöllesi uusi ilme

Uuden ilmeen saamiseksi ei aina tarvitse remontoida koko keittiötä. Ovien ja kahvojen uusiminen antaa keittiölle aivan uuden ilmeen. Jos työtaso on nähnyt parhaat päivänsä, pelkästään sen vaihtaminen on myös mahdollista.

Ota yhteyttä, niin annamme vinkkejä keittiösi remontointiin!

Jos et löydä vanhalle keittiöllesi uutta käyttöä tai et myy sitä, kannustamme kierrättämään keittiön asianmukaisesti. Kierrättämällä saamme arvokkaat raaka-aineet takaisin kiertoon, mikä vähentää raaka-aineiden ja energian kulutusta ja vähentää päästöjä.

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro meille projektistasi, niin me kerromme, miten voimme auttaa. Ota yhteyttä!

Myymälämme sijaitsevat Perniössä, Kotkassa ja Karijoella. Palvelemme yritysmyyntiasiakkaitamme myös Uudessakaarlepyyssä. Tutustu toimipisteisiimme!