Projektimyynti

Zacus-projektimyynti palvelee vankalla ammattitaidolla rakennusliikkeitä, talotehtaita, suunnittelijoita, arkkitehteja ja rakennuttajia.

Toteutamme pienemmät ja suuremmatkin projektit täsmällisesti, joustavasti ja luotettavasti. Tehtaamme toiminta perustuu sarjatuotantoon, jonka ansiosta pystymme valmistamaan suuriakin kaluste-eriä järkihintaan. Meiltä saatte myös erikoiskokoisia kaappeja suurempia tuotantosarjoja varten.

Luota ammattilaiseen ja pääse helpommalla.

Me huolehdimme, että saat priimaa ja laatua alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Puramme tarvittaessa vanhan ja suunnittelemme, valmistamme, toimitamme ja asennamme uuden.

Meiltä saa kalusteet

Keittiöön

Kylpy­huoneeseen

Apu­keittiöön

Säilytys­tiloihin

Kalusteet korkean hygienian kohteisiin

Suosittelemme antibakteerisia heloja ja nanoteknologisia pintoja korkeaa hygieniaa vaativiin kohteisiin, kuten sairaaloihin ja päiväkoteihin.

Nanoteknologialla pinnoitetut ovet ja työtasot kestävät uskomattoman hyvin kulutusta ja naarmutusta. Lisäksi ne hylkivät likaa, eikä niistä erotu sormenjäljet.

Kuinka voimme olla avuksi?

Kerro meille projektistasi, niin me kerromme, miten voimme auttaa. Ota yhteyttä!

Myymälämme sijaitsevat Perniössä, Kotkassa ja Karijoella. Palvelemme yritysmyyntiasiakkaitamme myös Uudessakaarlepyyssä. Tutustu toimipisteisiimme!