Meistä

Koe Suomalaista käsityötä

Jokainen keittiömme on suunniteltu huolellisesti ja valmistettu ammattitaidolla. Hoidamme sisustusprojekteja ympäri Suomea, ja meiltä löytyy pitkäaikaista toimialan kokemusta.

Tuotanto lähti käyntiin Perniössä sijaitsevalla tehtaalla, jossa on valmistettu kalusteita vuodesta 1936 lähtien. Perniössä löytyy liikkeemme, joka on joka arkipäivä auki. Vuoden 2016 alussa siirsimme tuotantomme uusiin isompiin tiloihin Karijoelle jossa voit tutusta näyttelyymme. Keväällä 2019 avasimme liikkeen myös Kotkaan.

Henkilökuntamme on hyvin osaava ja omaa kokemusta muun muassa projektimyynnistä. Oman tehtaamme ansiosta tuotantomme on hyvin joustava. Olemme valmiita auttamaan sinua riippumatta siitä, onko kyseessä isompi sarjatuotanto, pienemmät ryhmät 1-10 asuntoon tai yksityiskodin yksilöllinen ratkaisu. Ammattimainen lopputulos on taattu koulutettujen asentajiemme ansiosta.

Hyvät suhteet pitkäaikaisiin yhteistyökumppaneihin mahdollistavat sen, että pystymme tarjoamaan laajan valikoiman laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Tästä löydät suuren osan valikoimastamme, mutta kerromme mielellämme mitä muuta pystymme tarjoamaan!

Meiltä saa kalusteet

Keittiöön

Kylpy­huoneeseen

Apu­keittiöön

Säilytys­tiloihin

Luotettava yhteystyökumppani

Kun olet meidän asiakkaana, pidämme huolen siitä että kalustevisiosi toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidamme vanhojen kiintokalusteidesi purkamisen sekä suunnittelemme, tilaamme, valmistamme, toimitamme ja asennamme uudet. Hoidamme myös yhteydenotot muihin urakoitsijoihin, kuten sähkö- ja lvi-.
Laajan valikoimamme ansiosta pystymme toteuttamaan kaikki toiveesi, ja pidämme tärkeänä pitää lupaamamme toimitusajat.

Keittiömme valmistetaan kotimaisista materiaaleista ja paikallisesti tehtaallamme Karijoella. Tunnustukseksi tästä meille on myönnetty Suomen Avainlippu.

Riippumatta siitä onko kyseessä rivitalojen, kerrostalojen, koulujen, erikoisrakennusten tai kotien remontti tai uudisrakennus, meiltä saat kalusteet ja tarvikkeet.

1200px-Avainlippu.svg
LK_valkoinen_rgb

Ratkaisut vaativampiin ympäristöihin

Tiloihin, joissa vaaditaan korkeaa hygieniaa, kuten sairaalat, päiväkodit ynnä muut vastaavat, voimme suositella antibakteerisia heloja ja nanoteknologisia pintoja. Ovet ja työtasot, jotka on valmistettu nanoteknologiaa apuna käyttäen, ovat uskomattoman kulutusta ja naarmutusta kestäviä. Tämän lisäksi ne hylkivät likaa ja sormenjäljet eivät jää näkyviin.