Hinnasto

Hintaesimerkit

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Pieni keittiö

Pieni Zacus-keittiön hinta on noin:
3.000€ – 5.000€

Kodinkoneet

Kodinkoneet pienikokoiselle Zacus-keittiölle maksavat noin:
1.000€ – 2.000€

Asennus

Asennus pienikokoiselle Zacus-keittiölle maksaa noin:
600€ – 1.000€

Medium keittiö

Medium Zacus-keittiön hinta on noin: 4.000 – 8.000€

Kodinkoneet

Kodinkoneet mediumkokoiselle Zacus-keittiölle maksavat noin:
2.000€ – 4.000€

Asennus

Asennus mediumkokoiselle Zacus-keittiölle maksaa noin:
1.000€ – 1.500€

Iso keittiö

Ison Zacus-keittiön hinta on noin:
7.000 – 10.000€

Kodinkoneet

Kodinkoneet isokokoiselle Zacus-keittiölle maksavat noin:
4.000 – 6.000€

Asennus

Asennus isokokoiselle Zacus-keittiölle maksaa noin:
1.500€ – 2.000€

Me teemme keittiöstä kodin sydämen

Kotimaiset keittiömme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Karijoen tehtaalla. Jokaista keittiömalliamme on saatavilla eri väreissä ja eri materiaaleissa. Valikoimistamme löydät ajattoman klassiset, modernit ja perinteisemmät maalaiskeittiöt. Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.

HUOM! Yllä olevat hintaesimerkit eivät sisällä kodinkoneita ja ovat suuntaa antavat.
Pyydä oma tarjouksesi ja varaa maksuton suunnitteluaika tänään!

Projektimyynti

Zacus-projektimyynti palvelee vankalla ammattitaidolla rakennusliikkeitä, talotehtaita, suunnittelijoita, arkkitehteja ja rakennuttajia.

Toteutamme pienemmät ja suuremmatkin projektit täsmällisesti, joustavasti ja luotettavasti. Tehtaamme toiminta perustuu sarjatuotantoon, jonka ansiosta pystymme valmistamaan suuriakin kaluste-eriä järkihintaan. Meiltä saatte myös erikoiskokoisia kaappeja suurempia tuotantosarjoja varten.

Viisi askelta uuteen keittiöön

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Keittiösuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri keittiö-, väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan keittiösuunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, keittiösuunnittelijasi lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme keittiösi valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uusi keittiösi toimitetaan 4–6 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki keittiöt tuodaan kohteeseen rungot koottuina. Voit asentaa keittiösi itse tai jättää työn ammattitaitoisille asentajillemme.