Keittiöt

Tutustu keittiöihimme

Me teemme keittiöstä kodin sydämen. Kotimaiset keittiömme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Karijoen tehtaalla. Jokaista keittiömalliamme on saatavilla eri väreissä ja eri materiaaleissa. Valikoimistamme löydät ajattoman klassiset, modernit ja perinteisemmät maalaiskeittiöt. Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Tutustu keittiökalusteisiimme ja ota yhteyttä!

Mukauta keittiösi

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kokonaisuus! Jokaista kalustemalliamme on saatavilla eri väreissä ja eri materiaaleilla. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikean tyylin ja ratkaisun. Ota yhteyttä, niin ryhdytään tuumasta toimeen.

Viisi askelta uuteen keittiöön

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Keittiösuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri keittiö-, väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan keittiösuunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, keittiösuunnittelijasi lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme keittiösi valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uusi keittiösi toimitetaan 4–6 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki keittiöt tuodaan kohteeseen rungot koottuina. Voit asentaa keittiösi itse tai jättää työn ammattitaitoisille asentajillemme.

Kestävyys & vastuullisuus