Keittiöt

Tutustu keittiöihimme

Me teemme keittiöstä kodin sydämen.
Keittiön toimivuus ja viihtyisyys ovat avainasemassa. Kotimaiset keittiömme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Karijoen tehtaalla. Meidän yrityksemme on vuosikymmenten ajan auttanut asiakkaita löytämään ja toteuttamaan unelmiensa keittiöt.

Jokaista keittiömalliamme on saatavilla eri väreissä ja eri materiaaleissa. Valikoimastamme löydät ajattoman klassiset, modernit ja perinteisemmät keittiöt. Jokainen Zacus keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.

Maalaiskeittiöt

Maalaistyyliset keittiöt huokuvat maalaismaista charmia ja lämpöä, jotka muistuttavat maalaiskodeista. Luonnonmateriaalit, kuten puu ja kivi, luovat viihtyisän ilmapiirin. Käytännöllisyys on avainasemassa. Maanläheiset sävyt ja luonnonvalo lisäävät kutsuvaa tunnelmaa. Nämä keittiöt juhlistavat perinteistä ruoanlaittoa ja herättävät yhteisöllisyyden ja yhteisten aterioiden tunteen.

Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Keittiösuunnittelijamme tukee sinua ideasta valmiiseen keittiöön. Saat räätälöidyn kokonaisuuden toiveidesi mukaan – vaivattomasti ja kohtuulliseen hintaan.

Klassiset keittiöt

Klassiset keittiöt huokuvat ajatonta eleganssia laadukkaiden materiaaliensa ja yksityiskohtiin kiinnittämänsä huomion ansiosta. Klassisten keittiöiden väripaletti on yleensä neutraali ja hienostunut. Valkoisen, beigen ja pehmeiden pastellivärien sävyt hallitsevat tilaa ja luovat rauhallisen ja tyylikkään ilmapiirin. Nämä värit edistävät keveyden ja ajattomuuden tunnetta. 

Klassisissa keittiöissä asetetaan etusijalle toiminnallisuus ja tehokkuus tyylistä tinkimättä. Lyhyesti sanottuna, nämä keittiöt toimivat kutsuvina kokoontumistiloina, jotka heijastavat kestävää kauneutta.

Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Keittiösuunnittelijamme tukevat sinua ideasta valmiiseen keittiöön. Saat räätälöidyn kokonaisuuden toiveidesi mukaan – vaivattomasti ja kohtuulliseen hintaan.

Zacus Keittiöt

Modernit keittiöt

Nykyaikaiset keittiöt ovat muuttuneet tyylikkäiksi ja tehokkaiksi tiloiksi, joissa yhdistyvät toiminnallisuus, tyyli ja teknologia. 
Puhtaalla muotoilulla, älykkäillä laitteilla ja innovatiivisilla säilytysratkaisuilla nämä keittiöt optimoivat tilan ja mukavuuden. Sileät pinnat ja suorat linjat luovat selkeän ja visuaalisesti houkuttelevan ympäristön. Neutraalit väripaletit, kuten valkoiset, harmaat, ja maanläheiset sävyt, hallitsevat modernin keittiön estetiikkaa ja luovat rauhallisuuden tunnetta.

Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Keittiösuunnittelijamme tukevat sinua ideasta valmiiseen keittiöön. Saat räätälöidyn kokonaisuuden toiveidesi mukaan – vaivattomasti ja kohtuulliseen hintaan. 

Mukauta keittiösi omien toiveidesi mukaan

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kokonaisuus!

Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn keittiön vaivattomasti ja järkevään hintaan. Jokaista kalustemalliamme on saatavilla eri väreissä ja eri materiaaleilla. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikean tyylin ja ratkaisun. Jokainen keittiö on suunniteltu huolellisesti ja toteutettu ammattitaidolla.

Meillä on monipuolinen tuntemus keittiöalalta. Historiamme on täynnä innovaatioita, räätälöityjä ratkaisuja ja lukemattomia onnistuneita keittiöitä. Meidän kokenut tiimimme on aina valmis kuuntelemaan toiveitasi ja tekemään niistä totta. Kun puhutaan keittiöstä, jokainen yksityiskohta on tärkeä.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään tuumasta toimeen.

Miksi Zacus?

Laadukas kotimainen keittiö

Investointi keittiöön on investointi kotiisi ja elämänlaatuusi. Tulet viettämään merkittävän osan ajastasi tässä tilassa, joten sen on oltava paitsi kaunis, myös kestävä ja käytännöllinen. 

Zacus keittiöt valmistetaan kotimaisista materiaaleista ja meille on myös myönnetty Suomen Avainlippu. Olemme täällä ohjaamassa sinua jokaisessa askeleessa, huolehtien siitä, että kaikki toiveesi otetaan huomioon ja että lopputulos ylittää odotuksesi.

Ei ole väliä, oletko remontoimassa, rakentamassa uutta kotia tai vain haluat päivittää nykyisen keittiösi – me Zacuksella tarjoamme räätälöidyn palvelun ja keittiöt, jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja elämäntapaasi. Hoidamme keittiösi vanhojen kiintokalusteiden purkamisen sekä suunnittelemme, tilaamme, valmistamme, toimitamme ja asennamme uudet. Tutustu mallistoomme ja löydä inspiraatio juuri sinun keittiöön. Ota yhteyttä, jotta voimme aloittaa yhdessä matkan kohti unelmiesi keittiötä.

Keittiökalusteet jokaiseen kotiin

Meille on tärkeää ymmärtää keittiön merkitys juuri sinun elämässäsi. Haluatko avoimen konseptin, joka yhdistää olohuoneen ja keittiön saumattomasti toisiinsa? Tai ehkä kaipaat vanhan maailman  maalaiskeittiö, joka hurmaa lämpimillä väreillään ja kestävillä materiaaleillaan? Vai onko mielessäsi minimalistinen ja moderni keittiö, jossa on puhtaat linjat ja huipputeknologiaa? 

Me toteutamme keittiön toiveidesi mukaan, riippumatta siitä mistä tyylistä olet kiinnostunut. Hyvä keittiösuunnittelu alkaa kuuntelemisesta.

Kun suunnittelet uutta keittiötä tai päivität olemassa olevaa, toiminnallisuus ja esteettisyys kulkevat käsi kädessä. Tarjoamme laajan valikoiman tyylejä, värejä ja materiaaleja, jotka täyttävät kaikki keittiöunelmasi. Meidän tehtävämme on varmistaa, että uusi keittiösi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös vastaa perheesi toiminnallisia tarpeita ja elämäntyyliä.

 

Viisi askelta uuteen keittiöön

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Keittiösuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri keittiö-, väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan keittiösuunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, keittiösuunnittelijasi lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme keittiösi valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uusi keittiösi toimitetaan 4–6 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki keittiöt tuodaan kohteeseen rungot koottuina. Voit asentaa keittiösi itse tai jättää työn ammattitaitoisille asentajillemme.

Kestävyys & vastuullisuus