Maalaiskeittiöt

Maalaistunnelmaa kodin sydämeen

Maalaistyyliset keittiöt huokuvat maalaismaista charmia ja lämpöä, jotka muistuttavat maalaiskodeista. Luonnonmateriaalit, kuten puu ja kivi, luovat viihtyisän ilmapiirin. Käytännöllisyys on avainasemassa. Maanläheiset sävyt ja luonnonvalo lisäävät kutsuvaa tunnelmaa. Nämä keittiöt juhlistavat perinteistä ruoanlaittoa ja herättävät yhteisöllisyyden ja yhteisten aterioiden tunteen.

Jokainen Zacus-keittiö suunnitellaan aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan. Keittiösuunnittelijamme tukee sinua ideasta valmiiseen keittiöön. Saat räätälöidyn kokonaisuuden toiveidesi mukaan – vaivattomasti ja kohtuulliseen hintaan.

Tutustu maalaiskeittiöihimme ja ota yhteyttä!

Muut keittiötyylit

Viisi askelta uuteen keittiöön

Uuden keittiön rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista ja kallista. Siksi me Zacuksella teemme siitä helppoa! Keittiösuunnittelijamme on tukenasi aina ideasta valmiiseen keittiöön saakka. Saat toiveittesi mukaan räätälöidyn kokonaisuuden – vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa suunnittelun. Käymme läpi toiveesi, ideasi, tarvittavat mitat ja toivotun aikataulun.

Tutustu luonnokseen

Keittiösuunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee toiveittesi perusteella tehdyn suunnitelman 3D-luonnoksena.

Tee valinnat

Luonnoksen jälkeen voit vierailla näyttelytiloissamme ja tutustua paremmin eri keittiö-, väri- ja materiaalivaihtoehtoihin. Varaathan sitä varten ajan keittiösuunnittelijaltasi!

Vahvista tilaus

Kun olet tehnyt materiaali-, väri- ja mallivalinnat, keittiösuunnittelijasi lähettää tilauksesi tehtaallemme Karijoelle. Tilausvahvistuksesi jälkeen aloitamme keittiösi valmistamisen.

Vastaanota toimitus

Uusi keittiösi toimitetaan 4–6 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikki keittiöt tuodaan kohteeseen rungot koottuina. Voit asentaa keittiösi itse tai jättää työn ammattitaitoisille asentajillemme.