Liukuovet

Räätälöidyt liukuovi­ratkaisut

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä.

Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme mittatilausliukuovet millilleen mittojesi mukaan, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet mittatilaustuotteena tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, jolla päivität kotisi ulkonäön ja jotka nostavat kiinteistösi arvoa. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen, ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös olemassa olevan kaapiston eteen. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa peililiukuovilla. 

Muut Säilytysratkaisut

Liukuovet tarjoavat joukon erilaisia käyttömahdollisuuksia!

Niiden ansiosta kokonaisen seinän kattavat säilytystilat saadaan osaksi huonetta. Tai voit käyttää niitä rajaamaan osan huoneesta tai kätkemään taakseen integroidut komerot.

Liukuovien paras etu on niiden käyttökelpoisuus, erityisesti niissä tiloissa, missä tavalliset ovet olisivat ongelmallisia tilan puutteen takia. Liukuovien ulkonäköä voi lähes rajattomasti muunnella: kehykset voivat olla kapeita, paksuja tai melkein näkymättömiä. Ovien materiaali voi olla lasia, peiliä, puuta, maalattua tai perforoitua levyä.

Ota yhteyttä meille, suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu!