Om oss


Välkommen till Zacus, tillverkare av fast inredning!

Som kund hos oss blir förverkligandet av dina inredningsvisioner omhändertaget på bästa sätt. Vi ser till att den gamla, fasta inredningen monteras ner samt planerar, beställer, tillverkar, levererar och monterar den nya. Vi sköter även om kontakten med övriga entreprenörer, så som el och vvs. Vårt breda sortiment gör att vi kan tillgodose alla dina önskningar och det är viktigt att våra utlovade leveranstider håller.

Vid renovering och nybyggnation av radhus, våningshus, skolor, specialbyggen och privata hem står vi till tjänst med inredningar och tillbehör till

  • Kök
  • Badrum
  • Hjälpkök
  • Förvaringsutrymmen

Huvudkontoret är beläget i Nykarleby och vi sköter om inredningsprojekt runt om hela landet. Vi har lång branscherfarenhet. Produktionen tog fart i en fabrik i Bjärnå, där det tillverkats inredningar sedan år 1936. I Bjärnå finns vår butik som är öppen varje vardag. I början av 2016 flyttade vi produktionen till nya, större utrymmen i Bötom, där du kan besöka vår utställning. Våren 2019 öppnade vi även en butik i Kotka.

Vår personal är mycket kunnig och erfaren av bland annat projektförsäljning. Tack vare vår egen fabrik är vår produktion väldigt flexibel. Oavsett om det handlar om större serieproduktioner, mindre uppsättningar till 1-10 lägenheter eller enskilda lösningar till privata hem, så är vi redo att hjälpa dej. Våra utbildade montörer garanterar ett professionellt slutresultat.

Genom goda kontakter och långa samarbeten kan vi erbjuda ett brett utbud av kvalitativa och miljövänliga produkter. Här hittar du en stor del av vårt sortiment, men vi berättar gärna mer om vad vi kan erbjuda!

Till sjukhus, daghem och andra utrymmen som ställer höga krav på hygienen kan vi rekommendera antibakteriella beslag och nanoteknologiska ytor. Dörrarna och bänkskivorna som är framtagna med hjälp av nanoteknologi är otroligt slitage- och reptåliga. De är även smuts- och fingeravtrycksavstötande.

 
Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller när du ska sätta igång med ditt inredningsprojekt. Vi hjälper dej från idé till förverkligande.


Zacus ägs i sin helhet av Kronqvist Bolagen.

Besök hemsidan här.